maquinofòbiapianolera

concert escènic Carles Santos + cabosanroque (2011)
Durant la Setmana Santa de 2010, Carles Santos i cabosanroque coincideixen a la processó del Silenci a Múrcia, i aquí és, enmig del silenci, on es comença a maquinar Maquinofòbia pianolera, un concert escènic per a piano i orquestra mecànica.

L’entramat musical propi d’un concert per a piano i orquestra es desenvolupa aquí a través del joc de flirteig i confrontació entre l’home i la màquina, el pianista i l’orquestra mecànica, la força rítmica natural que brolla d’en Carles Santos i la velocitat i precisió d’una orquestra mecànica informatitzada.

Maquinofòbiapianolera és la superposició de dos móns compositius ben diferents que han jugat a trobar-se i entendre’s: El món de la música contemporània que beu de tota la tradició clàssica i el món de l’experimentació que ve del rock and roll.

El 2011 cabosanroque celebra els seus 10 anys d’existència i en Carles Santos celebra els 50 anys de la seva primera composició per a piano, és doncs l’excusa perfecte per trobar-se i celebrar-ho conjuntament amb maquinofòbiapianolera.